Vad tycker eleverna?

Ibland får jag frågan om föredraget är bra. Då hänvisar jag gärna till de som har lyssnat, för det är bara dem som har svaret. Här nedan har jag samlat ett antal omdömen jag fått från elever som har hört mig.

MCHan drog på bakhjulet med en aprillia 1000cc

"Det finns bara ett ord: Wow!
Jag hade kunnat sitta där hela dagen och bara lyssna. Sättet han pratade på var helt enastående. Man tog verkligen till sig av det han sa och jag lärde mig mycket om hur man ska vara och upptäckte saker om mig själv som jag inte tänkt på förut."

---------------------------------------------------------

"Hej Martin
Det du berättade idag i salen kändes direkt i känslorna. Det var helt fantastiskt för jag fattade direkt vad du menade, och jag tycker så synd om dig för att du skadat synen sedan 10 år tillbaka. Jag är själv en kille med såna här problem som själv har blivit mobbad och utstött. Jag förstod att du verkligen försökt att förändra dig, trotts alla hinder och svårigheter som kommit i vägen för dig. Jag är väldigt snäll, men blyg, fast att folk ändå mobbar och hackar på mig. Men det du sa att:
'Den personen som är taskig mot dig, han har nog säkert blivit mobbad av en annan person, och innan det, och innan'
Det har jag faktiskt aldrig tänkt på. Det du berättade idag, har förändrat mig ganska mycke. Just det att man inte ska ta åt sig, det är just det jag gör ibland. Men jag tycker att du är en fantastisk människa, trotts att du inte ser bra, så kan du tänka dig att det finns personer där ute som faktiskt tycker att det du gjort är underbart av dig. :)"

---------------------------------------------------------

"Martin tycker vi är ett geni.
Han har så mycket mer erfarenhet än oss så jag bara pumpa i mig allt han sa.
Och jag kunde inte känna sympati eftersom han hade en så inställning. Tyckte bara han hade en sån livsglöd som jag tror få har efter en sådan olycka och jag var väldigt imponerad och beundrad.
Tyckte också det var starkt att kunna berätta hela sin historia så i minsta detalj för en klöns snorungar och det han sa var också sant, alltihop.
Fick en svängom i huvudet om man säger så."

---------------------------------------------------------

"Jag tycker att det är otroligt att han har klarat av det han har med sitt handikapp. Han är också mycket bra på att berätta om detta, och jag tycker att det var väldigt bra. Han säger saker som träffar prick, vissa är som släggor, andra bara som nålstick, men de går rakt in i hjärtat."

---------------------------------------------------------

"Jag tyckte de var väldigt, väldigt intressant. Man lärde sig väldigt mycket om allt igentligen. Om hur man är som människa och mot andra, och hur man rättar sina fel och stöttar andra.
Jag tycker även det är bra att man fortsätter med de man tycker om även fast man är blind. eller handikappad på annat sätt. Jag tyckte han var jätte duktig. Han var värkligen fantastisk. Nu har jag värkligen fått en förebild. Ha det gött! Och fortsätt att föreläsa till andra, så andra får den kunskapen."

---------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------

"Jag gillade ditt föredrag väldigt mycket. Du berättade som en "vanlig" människa inte som ett kyligt "proffs" i fin kostym utan så att man förstod.
Jag skulle vilja att du kom hit igen så att du kan berätta klart för det var väldigt spännande!"

---------------------------------------------------------

"Jag tycker att martins föreläsning var jättebra. Man tänkte verkligen till, så långt jag aldrig skulle tänkt utan hans hjälp så jag vill tacka honom och berömma han så mycket jag kan för en otroligt bra föreläsning.
Det var många som tyckte det var synd att han inte berättade om olyckan men det spelade ingen roll för mig. Det han pratade om var det viktigaste."

---------------------------------------------------------

"Hej på dig :)
Ditt föredrag var mycket intressant. Det var användbar fakta. Jag som efter föredraget skulle spela fotboll tog till mig det du sa och det gick super bra! Tack så mycket!
Kram Matilda"